Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η υπηρεσία Greeklodgings.gr?

Η υπηρεσία Greek Lodgings δεν είναι ούτε ταξιδιωτικό ούτε μεσιτικό γραφείο. Αντίθετα, η υπηρεσία αυτή βοηθάει τους επισκέπτες των Δωδεκανήσων να βρουν τα καταλύματα που προσφέρονται για ενοικίαση χωρίς καμία διαμεσολάβηση αλλά ούτε και επιβάρυνση. Κατά κάποιο τρόπο το Greek Lodgings μοιάζει πολύ με υπηρεσία μικρών αγγελιών. Παρέχει το χώρο στους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων να διαφημίσουν το κατάλυμά τους με τις φωτογραφίες και την περιγραφή που αυτοί επιθυμούν. Την αποκλειστική ευθύνη για τις διαδικασίες ενοικίασης του καταλύματός, όπως είναι οι προκαταβολές, η καταβολή των κλειδιών του καταλύματος, κλπ., την έχει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος. Πέρα από το να παρουσιάζει καταλύματα, η υπηρεσία Greek Lodgings παρέχει επίσης δωρεάν πληροφορίες για το πώς θα πάει κανείς στα Δωδεκάνησα, τι άλλες τουριστικές επιχειρήσεις θα βρει, τι αξιοθέατα θα δει και γενικές πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι προς τα Δωδεκάνησα.

Πως επικοινωνούμε με την υπηρεσία Greeklodgings.gr?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με email:

webmaster@greeklodgings.gr

 

Πως μπορώ να κάνω μία κράτηση ?

1. Βρείτε το κατάλυμα που σας ενδιαφέρει.
2. Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη στο e-mail, φαξ ή τηλέφωνο που θα βρείτε στην σελίδα με την περιγραφή του καταλύματός του.
3. Τις απαραίτητες συνεννοήσεις για κρατήσεις και τιμές θα τις κάνετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος.

Εάν επιθυμείτε να διαβιβάσουμε το ενδιαφέρον σας για κάποιο κατάλυμα στον ιδιοκτήτη του, συμπληρώστε και στείλτε μας την ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ.

Η εταιρεία GreekLodgings.gr ΔΕΝ μεσολαβεί/κανονίζει τις κρατήσεις όπως επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για το αν και πότε θα απαντήσει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος.